Ladislau Boloni a dat cărţile pe faţă! Avertisment dur pentru Adrian Mutu. Ce a putut spune despre scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei

Ladislau Boloni a dat cărţile pe faţă! Avertisment dur pentru Adrian Mutu. S-a aflat ce a putut spune despre scandalul dintre FCSB şi echipa Armatei. Antrenorul celor de la Metz a comentat situaţia din Superliga.

Ladislau Boloni a vorbit despre faptul că Superliga este dominată de ani buni de formațiile din provincie.

Ladislau Boloni a dat cărţile pe faţă!

Ladislau Boloni crede că totul se datorează antrenorilor buni care sunt la formațiile din afara Bucureștiului. A recunoscut că nu înțelege de ce a mers Adrian Mutu la Rapid. „Îl felicit pe Gică Hagi, care a condus campionatul de la bun început. E foarte greu să reziste acolo sus mereu. Bravo, Gică, ai fost nemaipomenit!

Nu știu ce se întâmplă în București, dacă de ani de zile campionatul merge în provincie. Echipele de acolo au ajuns pe mâna unor meseriași precum Hagi, Bergodi, Petrescu, Ciobotariu. Nici nu știu ce caută Mutu la București, de ce nu este tot la Craiova unde, poate, nu a reușit?”, a spus Boloni, în direct la Digisport.

Ladislau Boloni l-a atacat şi pe Gigi Becali. L-a acuzat că nu respectă nici suporterii și nici fotbalul. În același timp, tehnicianul român a recunoscut că nu are cum să simpatizeze un club precum FCSB, din cauza felului în care latifundiarul din Pipera a decis să conducă echipa. Nu este însă reprezentat nici de echipa Armatei.

„Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Această grupare (n.r.- FCSB) e condusă într-un fel care nu corespunde cu echipa care a obținut cel mai mare succes (n.r.- cucerirea Cupa Campionilor Europeni).

Nu sunt respectați nici suporterii, nici fotbalul, astfel nu putem să ne întoarcem cu simpatie, cel puțin eu, către această grupare”, a spus Boloni.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed