La 2 dimineața este haos pe străzi în Australia: nebunie totală, după victoria de la Mondial. Video

Australia a furnizat o surpriză uriașă la Campionatul Mondial și a învins Danemarca, calificându-se în optimile competiției.

La Melbourne, la ora meciului era 2 dimineața, dar asta nu a contat pentru zeci de mii de fani australieni.

Victoria sărbătorită nebunește

Victoria Australiei a fost sărbătorită nebunește de zeci de mii de oameni. La Melbourne și la Sydney au ieșit mii de oameni în stradă.

Mai mult, au fost pregătite și focuri de artificii, iar la ora 3.30, atunci când a marcat Australia a început nebunia.

Australia, o victorie pentru istorie la Mondial

Trei scenarii erau luate în calcul înaintea meciurilor din Grupa D. Și toate trei echipele – Australia, Danemarca, Tunisia – aveau șansa lor.

Desigur partitura era diferită. Iar scenariul începuse să arate înfiorător la începutul reprizei secunde. Înfiorător pentru Australia și Danemarca, pentru că Tunisia conducea campioana mondială en-titre cu 1-o! Și cu o remiză pe Al Janoub, era în optimi.

Însă au ieșit ”cangurii” la rampă. În minutul 6O, Australia a plecat pe contraatac, iar Matthew Leckie a găsit plasa porții lui Schmeichel junior.

Danemarca a încercat, a căutat drumul spre gol. Un gol care însă n-ar fi ajutat-o pe fosta campioană europeană, ci pe Tunisia. S-a dus inclusiv și cu portarul la cornere în prelungiri, dar nu a reușit nimic și s-a încheiat până la urmă cu victoria la limită a australienilor. Care merg, totuși, meritat în optimile Cupei Mondiale din Qatar.

Australia: Ryan – Degenek, Souttar, Rowles, Behich – Leckie, Irvine, Mooy, Goodwin – Duke, McGree
Rezerve: Atkinson, Baccus, Cummings, Deng, Devlin, Hrustic, Karacic, King, Kuol, Mabil, Maclaren, Redmayne, Tilio, Vukovic, Wright
Selecționer: Graham Arnold

Danemarca: Schmeichel – Kristensen, Andersen, Christensen, Maehle – Hojbjerg, Jensen -Skov Olsen, Eriksen, Lindstrom – Braithwaite
Rezerve: A.Bah, O.Christensen, Cornelius, Damsgaard, Dolberg, Kjaer, Nelsson, Norgaard, Poulsen, Ronnow, R.Skov, Stryger Larsen, Wass, Wind
Selecționer: Kasper Hjulmand

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed