Joyskim Dawa rupe tăcerea! Ce a spus fundașul celor de la FCSB după eliminare. Mesaj pentru colegi

FCSB a terminat meciul cu Hermannstadt în zece, după ce Joyskim Dawa a fost eliminat. După meci, fundașul a spus că în opinia sa, FCSB a fi câștigat dacă el nu comitea penalty și nu era eliminat. 

Dawa a părăsit terenul în minutul 60.

„Acest egal este din cauza mea. Dacă vreţi să arătaţi pe cineva, eu sunt acela. Aveam nevoie să câştigăm acest joc. Nu a fost uşor în prima repriză, dar am făcut o a doua repriză grozavă. Dacă nu aş fi comis acel penalty cred că am fi câştigat acest meci.

Vreau să le cer scuze colegilor mei. Este doar vina mea că am făcut egal. Mă simt prost, mi-am lăsat echipa în 10. Dacă vrei să fii campion, trebuie să câştigi fiecare meci. Acasă, în deplasare, meciuri uşoare, meciuri grele.

(n.r.: A fost cu adevărat penalty?) Nu ştiu dacă a fost penalty, a fost un contact uşor, alergam amândoi. Mi se pare cam mult să dai şi penalty şi să-mi dai şi roşu direct.

Colegii m-au încurajat după penalty, suntem o familie. Câştigăm împreună, pierdem împreună, e fotbal. I-am zis arbitrului să verifice la VAR. Cred că arbitrii ar trebui să verifice mai mult la VAR. Dacă în 10 secunde decizi că e penalty, asta e…

Acum trebuie să ne refacem şi să ne concentrăm pe următorul joc”, a declarat Joyskim Dawa.

Hermannstadt – FCSB s-a terminat 2-2.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed