Ivaylo Petev, dat afară?! Mihai Rotaru a spus clar, în direct. Mesaj pentru Marius Şumudică

Ivaylo Petev, dat afară?! Mihai Rotaru a spus clar, în direct. Mesaj pentru Marius Şumudică după ce, inițial, s-a anunțat demiterea lui de la Gaziantep. S-a aflat ce transmite patronul de la CSU Craiova.

CSU Craiova a reușit să se impună luni seara în fața celor de la FC Voluntari, cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 27 din Superliga.

Ivaylo Petev, dat afară?!

După partida în care au existat din nou controverse din cauza arbitrajului, Mihai Rotaru a vorbit despre o posibilă venire a lui Marius Șumudică la CSU Craiova. Asta în condițiile în care s-a anunțat demiterea tehnicianului de la echipa turcă, în urma unei ședințe cu oficialii clubului. Apoi, Şumudică a fost reconfirmat în funcţie.

”Nu, în seara asta nu m-am gândit. Mă cunoașteți foarte bine. Nu o să primiți răspunsul la astfel de întrebări. În seara asta eu m-am gândit și m-am rugat să câștigăm”, a declarat Mihai Rotaru la digisport.ro.

Un șcenariu în care Șumudică ar veni din postura de liber de contract în locul lui Ivaylo Petev, nu ar fi unul plauzibil. După câteva ore de la răspândirea știri cu demiterea lui Marius Şumudică, clubul a postat un comunicat oficial în care anunța ca s-a decis continuarea drumului pe care l-au ales în luna septembrie a anului trecut, anume sa continue cu antrenorul român.

CSU Craiova, după 27 de etape, este clasată pe locul 4 în Superliga, cu 42 de puncte acumulate. Lider este în continuare FCSB, care are 58 de puncte la activ.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed