Marius Şumudică, dat afară de la Gaziantep! Decizie dură a şefilor echipei. Nu mai e cale de întoarcere

Marius Şumudică, dat afară de la Gaziantep! Decizie dură a şefilor echipei. Nu mai e cale de întoarcere. Vestea a venit în urmă cu puţin timp. Rezultatele slabe din ultima vreme i-au fost fatale tehnicianului român.

Marius Şumudică a rămas şomer. Cel puţin asta susţine presa din Turcia, care susţine că antrenorul a fost dat afară de la Gaziantep.

Marius Şumudică, dat afară de la Gaziantep!

Şefii de la Gaziantep s-au săturat de Marius Şumudică şi l-au dat afară, conform gazispor.com. Tehnicianului român în vârstă de 52 de ani i-au fost fatale rezultatele din ultima vreme.

Sursa citată spune că Şumudică a rămas şomer. Decizia a venit după o ședință de câteva ore care a avut loc la sediul clubului Gaziantep. Conducerea lui Gaziantep a decis să-l dea afară pe Marius Șumudică după ce echipa a obținut o singură victorie în ultimele 10 etape.

Gaziantep a câștigat în acest interval doar cu Istanbulspor, acum trei etape. Tot în această perioadă, echipa a înregistrat șase remize și trei eșecuri. Antrenorul român n-a stat prea mult la actuala echipă. A fost demis acum, după ce fusese readus în luna septembrie a anului trecut. A pregătit echipa în 26 de meciuri. Are10 victorii, 6 egaluri și 10 înfrângeri.

După eșecul de pe teren propriu cu Bașakșehir, din ultima etapă, Gaziantep este pe locul 17 în Turcia, retrogradabil, cu 28 de puncte. Se află la un punct de Hatayspor și Ankaragucu, aflate pe pozițiile 16 și 15, ultimele care asigură menținerea în prima ligă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed