Ivana Knoll este categorică. Nu are de gând să facă așa ceva niciodată: ‘Nu sunt o astfel de persoană’ / Foto

Ivana Knoll a devenit extrem de populară la Cupa Mondială din Qatar. Bruneta a apărut pe tot parcursul competiției în cele mai provocatoare ținute și a început să fie urmărită pe rețelele de socializare de sute de mii de oameni.

Fanii au întrebat-o în repetare rândui de ce nu își deschide un cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. O mulțime de vedete fac bani buni în acest mod, dar Ivana este fermă.

Modelul le-a dezvăluit celor de la TMZ Sports de ce nu va recurge niciodată la un astfel de gest.

„În timpul Cupei Mondiale primeam zeci de telefoane și mesaje în care mi se cerea să-mi deschid cont pe OnlyFans. Unele mesaje erau de la fani, altele de la diferite agenții.

Nu voi deschide niciodată un astfel de cont. Nu este totul doar despre bani. Nu sunt un astfel de om, și nu fac așa ceva.

Nu vreau să regret în viitor acțiunile de azi. În viitor voi avea și eu copii și atunci ce o să le spun?”, a declarat croata pentru TMZ Sports.

Ce spune Ivana Knoll despre bărbații care i-au făcut avansuri

Croata a întors toate privirile în Qatar și recunoaște că a fost abordată în timpul Cupei Mondiale de o mulțime de bărbați.

„Am primit o mulțime de mesaje și telefoane de la fotbaliști cunoscuți, cântăreți, sportivi sau producători de film”, a spus bruneta.

Aceasta are însă o veste proastă pentru cei care încearcă să o cucerească. De câteva luni este într-o relație.

Am o relație de dinainte să înceapă nebunia asta cu Instagram. Nu sunt chiar o expertă în relații, dar niciodată nu am fost singură. Mereu am trecut de la o relație direct la alta”, mărturisea cea mai sexy femeie de la Cupa Mondială.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed