A reprezentat România la Jocurile Olimpice, iar acum este model pe OnlyFans/ Galerie Foto

Alexandra Ianculescu a reprezentat România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Pyeong Chang (2018) în proba de patinaj viteză.

Ulterior, sportiva s-a pregătit și pentru ciclism, un alt sport pe care îl practică. Din cauza problemelor financiare a ales OnlyFans.

Îmi permit lucruri la care doar visam

Cariera de sportiv cere sacrificii mari, iar dacă nu atingi marile performanțe este greu de trăit. Asta a înțeles și Alexandra Ianculescu, care a ales să devină model pe OnlyFans.

„De ce OnlyFans? Să începem cu niște lucruri negative. Chestia e că lumea te va judeca întotdeauna indiferent dacă alegi să acționezi sau nu. Indiferent de subiect: ori ești prea mult, nu suficient, prea gras sau prea slab, prea ciudat sau plictisitor. Din fericire pentru mine, mi-am dat seama de la o vârstă foarte fragedă că voi face mereu lucrurile în felul meu. Vara trecută, am decis să îmi deschid acest cont deoarece tot primeam foarte multe like-uri la fotografiile în bikini și oamenii îmi sugerau să le vând pe această platformă.

Am crezut că e cea mai mare glumă și nu voiam să fiu cunoscută ca vânzătoarea de instantanee în bikini, având în vedere că am muncit din greu ca sportiv, am muncit din greu pentru a avea o educație, vorbesc mai multe limbi”.

Am făcut saci de bani

Acestea fiind spuse, după ce am făcut saci de bani în prima mea lună pe platformă, mi-a schimbat total viața în bine. Câștig mai puțin acum pentru că nu am fost la fel de activă vara asta, dar mă antrenez full-time, îmi permit călătorii în locuri în care nu visam să merg prea curând, îmi cumpăr bicicletele de vis, economisesc pentru mașina (mașinile) visurilor mele și să mă pot bucura de ele.

Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time cum făceam în trecut, în timp ce îmi urmăream Visele Olimpice. Obișnuiam să-mi pese ce cred oamenii, dar apoi mi-am dat seama că opiniile lor nu-mi plătesc facturile„, a scris Alexandra pe Facebook.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed