Iubitul Andreei Bălan are tupeu! Ce obiectiv şi-a impus sportivul. Noi dezvăluiri intime despre relaţia cu cântăreaţa / Foto

Iubitul Andreei Bălan are tupeu! S-a aflat ce obiectiv şi-a impus sportivul. Noi dezvăluiri intime despre relaţia cu cântăreaţa. Victor Cornea are deja 30 de ani, dar susţine că nu şi-a spus ultimul cuvânt în tenis.

După ce a cunoscut-o pe Andreea Bălan, jucătorul a prins aripi. Cei doi se iubesc de câteva luni şi au planuri mari.

Iubitul Andreei Bălan are tupeu!

Iubitul Andreei Bălan a intrat brusc în centrul atenţiei. S-a întâmplat după ce a recunoscut relaţia cu cântăreaţa. „A început să îmi placă tot mai mult să pozez în «cuplu» pe terenul de tenis. Asta deoarece m-am specializat de câțiva ani doar pe proba de dublu.

Mă aflu în prezent clasat pe locul 68 mondial. Trebuie să recunosc însă, a fost o emoție aparte, fiind la prima mea ședință foto alături de persoana iubită”, a declarat sportivul, conform viva.ro.

Chiar dacă este îndrăgostit până peste cap, nu renunță la planurile sale legate de carieră. „Pe plan personal îmi doresc să menținem acest echilibru emoțional și să ne bucurăm împreună de familie. Pe plan profesional, am ca obiectiv pe termen scurt să termin anul printre primii 50 de jucători ai lumii.

Să îmi asigur prezența la Grand Slam-ul din Australia, la începutul anului viitor, Australian Open. Cât despre planul meu pe termen lung, îmi doresc să îmi îndeplinesc visul copilăriei. Să câștig un turneu de Grand Șlam și să ajung numărul unu mondial”, a mai spus Cornea, conform sursei citate.

Pare că Andreea Bălan i-a schimbat complet viața lui Victor. „Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin. Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut”, a mai spus sportivul.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed