Ce i-a făcut Andreea Bălan noului iubit. Imagini virale cu cei doi îndrăgostiţi. Surpriza vedetei pentru sportiv / Foto

Ce i-a făcut Andreea Bălan noului iubit. Imagini virale cu cei doi îndrăgostiţi. Surpriza vedetei pentru sportiv. Ies la iveală imagini virale cu cei doi îndrăgostiţi într-o zi importantă pentru sportiv.

Victor Cornea a împlinit 30 de ani. Andreea Bălan nu a ratat ocazia și i-a pregătit jucătorului de tenis o surpriză.

Andreea Bălan, surpriză pentru Victor Cornea

Andreea Bălan a sărbătorit ziua de naștere a iubitului printr-o petrecere superbă tinută chiar în curtea casei artistei. Cântăreața a împodobit totul cu baloane și a avut grijă să aleagă pentru fetițele ei cele mai frumoase rochițe.

Aceasta a avut grijă să filmeze totul și să împărtășească cu fanii toate momentele frumoase,

„Ce se întâmplă aici? Ce e aici? Ce se întâmplă azi?”, le-a întrebat Andreea Bălan pe fetițele extrem de entuziasmate. „Ziua lui Victor”, a strigat Ella țopăind.

„Câte baloane! Dar el știe? Avem rachete din baloane”, a exclamat artista.

După ce a apărut și Victor Cornea, a început petrecerea aniversară surpriză pentru sportiv.

Despre relația cu Victor Cornea

Andreea Bălan a ales să facă public în mod oficial faptul că iubește și este iubită, în ziua în care a împlinit 39 de ani.

„În ultimii doi ani am așteptat, am avut răbdare și am lucrat foate mult cu mine și a venit la momentul potrivit, când m-am calibrat. S-au aliniat astrele. Suntem amândoi treziți spiritual și spiritualitatea ne-a legat cumva.

Și discuțiile despre spiritulitate. Pe mine m-a atras foarte mult munca, disciplina. Am fost foarte imresionată de trofeele lui. Pentru mine limbajul iubirii este admirația. Îl admir pentru toată munca depusă. Este în ascensiune. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, sunt majoreta lui”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Artista și jucătorul de tenis s-au cunoscut în iunie, cei doi începând să interacționeze prin intermediul rețelelor de socializare, după cum a dezvăluit Andreea Bălan în emisiunea „Xtra Night Show”.

„Am fost într-o emisiune și am vorbit despre spiritualitate. (…) Eu am decupat acel filmuleț, l-am pus pe Instagram și s-a viralizat, a făcut 1.5 milioane (nr. de vizionări). El fiind pe spiritualitate și trezit spiritual, a ajuns acest filmuleț la el în feed-ul de Instagram că el nu mă urmărea.

Pur și simplu mi-a lăsat un mesaj ”Felicitări, Andreea, ești genială”. Eu de obicei nu răspund la mesajele bărbaților care îmi scriu „Ce frumoasă sunt”, că nu mă interesează. Când mi se scrie să mă cucerească, nu mă interesează, nu răspund.

Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram, nu e locul potrivit. Acestui mesaj am răspuns tocmai pentru că avea legătură cu spiritualitatea și apoi am început să vorbim”, a dezvăluit Andreea Bălan, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed