Israelienii au tupeu! Tricolorul, umilit înaintea meciului. Edi Iordănescu se va enerva crunt

Israelienii au tupeu! Tricolorul, umilit înaintea meciului. Edi Iordănescu se va enerva crunt când va auzi ce au scris despre jucătorul naționalei. Atacantul echipei naționale a fost foarte analizat.

Înaintea partidei cu România de sâmbătă seara, de la ora 21:45, israelienii l-au analizat îndeaproape pe atacantul naționalei, George Pușcaș.

Israelienii au tupeu! Edi Iordănescu se va enerva crunt

După ce a fost clasat de italieni ca fiind cel mai slab jucător din Serie A, presa din Israel a preluat cuvântul și l-a făcut praf pe George Pușcaș.

„Puşcaş a fost selecţionat de Edi Iordănescu pentru meciurile cruciale cu Israel şi Elveţia, dar este de aşteptat să nu înceapă meciurile ca titular. El a fost plasat ultimul în Serie A într-un top realizat de Sofascore.

La Genoa a petrecut mai mult timp pe bancă şi a evoluat în şase meciuri ca rezervă. În ultimele două meciuri, cu Cagliari şi Verona, a strâns în total 67 de minute, dar nu a putut să-şi lase amprenta şi încă nu a marcat în acest sezon”, au scris jurnaliștii publicației sports.walla.co.il.

În acest sezon, George Pușcaș a jucat 7 partide pentru Genoa, reușind să ofere doar o pasă decisivă, într-un meci cu Reggiana, din Cupa Italiei.

Cota atacantului de 27 de ani este de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Cea mai mare cotă de piață a atins-o în 2019, 6 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed