Amănunte şocante despre George Puşcaş! Ce au putut spune italienii despre tricolor. E om de bază al lui Edi Iordănescu

Amănunte şocante despre George Puşcaş! S-a aflat ce au putut spune italienii despre tricolor. E om de bază al lui Edi Iordănescu pentru meciurile decisive din preliminqrile EURO 2024, cu Israel și Elveția.

Italieni au făcut un clasament al jucătorilor din Serie A, iar George Pușcaș nu sta bine deloc. Atacantul de la Genoa și-a ieșit din formă.

Amănunte şocante despre George Puşcaş!

În Serie A sunt 349 de jucători înregistrați în sezonul actual, iar într-un clasament al fotbaliștilor cu cele mai bune performanțe, George Puşcaş este pe ultimul loc. Potrivit site-ului de specialitate Sofascore, Pușcaș are o medie a notelor de 6.30 în campionat.

Jucătorul pe care Edi Iordănescu se bazează pentru meciurile cu Israel și Elveția, a evoluat pentru Genoa doar în 6 partide în acest sezon de campionat. În toate partidele a intrat din postură de rezervă.

Alberto Gilardino, antrenorul de la Genoa, susține că George Pușcaș este un component important.

“Pușcaș și Ekuban sunt doi jucători foarte importanți pentru echipă și trebuie tratați ca atare. Ei se antrenează zi de zi, sunt gata să-și facă datoria pentru grup, cred că există la fiecare conștientizare și dorință de a demonstra. I-am spus lui George (n.r. – după ocazia foarte mare din finalul meciului cu Cagliari) că ar fi mai rău dacă nu ar ajunge în astfel de situații”, a declarat acesta.

Giani Kiriță, atac la adresa jucătorului român

Giani Kiriță a vorbit la fanatik.ro despre George Pușcaș. Fostul dinamovist l-a criticat aspru pe atacantul în vârstă de 27 de ani.

“George Pușcaș, uite, am o glumă să vă spun, stăteam cu Iulian Chiriță, în cameră, când eram la Dinamo, și era Campionatul Mondial din 1994. Și nea Puiu Iordănescu a zis la un momentdat ‘Am nevoie de un băiat, înalt, pe forță, care să intre’. Și Iulian zice ‘Mamă, mă duc să mă încălzesc. Ăsta e! Acum intru, că sunt pe bune!’ Și nea Puiu a zis ‘Gâlcă, haide!’.

Orice antrenor are o obsesie pentru un fotbalist. Ori o face pentru că ori îi place foarte tare de el, ori o face contra cuiva, cu acest George Pușcaș. El nu dă randament. N-a mai dat gol de nu știu când. Nu dă randament sub nicio formă și el joacă titular meci de meci?

Ce e util? Orice jucător poate să alerge stânga dreapta sau de bezmetic în față. Mai trebuie să dai și goluri, să creezi spații. Dacă îl iei pe Adrial Ilie acum, joacă mai bine de zece ori!

George e foarte ușor de ținut. Cu Adrian aveam foarte mari probleme. Și cu Robert Niță la fel. Jucători cu viteză, cu explozie. George, ce? Îi dai două, îl ții pe piept și n-are ce probleme să îți facă”, a declarat Giani Kiriță, pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed