S-a decis soarta lui Radu Drăgușin!! Cei de la Genoa au făcut totul public. Edi Iordănescu trebuie să ştie

S-a decis soarta lui Radu Drăgușin! Cei de la Genoa au făcut totul public. O nouă colaborare bate la ușa internaționalului român. Edi Iordănescu trebuie să ştie detaliile. Fundaşul tricolorilor are mai multe oferte.

O nouă formație a intrat în lupta pentru semnătura lui Radu Drăgușin!! Va rămâne sau va pleca românul din vestiarul celor de la Genoa.

S-a decis viitorul lui Radu Drăgușin!!

AS Roma este interesată de serviciile internaționalului român! În urma prestațiilor de apreciat ale românului, din cadrul ultimelor etape, Jose Mourinho, tehnicianul celor de la AS Roma, și-a exprimat dorința în vederea unei colaborări cu fundașul celor de la Genoa.

Pe lângă Radu Drăgușin, antrenorul portughez mai este interesat și de Eric Dier, fundaș central în vârstă de 29 de ani. În urma unei analize, Genoa a luat decizia. Nu vor să renunţe la jucătorul român.

”AS Roma pare că l-a identificat pe Drăgușin drept varianta ideală pentru întărirea defensivei. Totuși, nu va fi deloc simplu transferul.

Toți cei din conducerea clubului Genoa continuă să repete că nu vor să vândă niciun jucător de top în fereastra de transferuri din iarnă, iar Drăgușin, evident, intră și el în această categorie”, au notat cei de la calciomercato.com.

Genoa ar mai fi avut propuneri în privința transferului lui Drăgușin, însă italienii au cerut o suma colosală în schimbul românului. 30 de milioane de euro a fost prețul lui Drăgușin, vara trecută.

Dacă un astfel de transfer s-ar materializa, Drăgușin ar deveni cel mai scump transfer efectuat vreodată în istoria fotbalului românesc. L-ar depăși astfel pe Adrian Mutu, cedat de la Parma la Chelsea, pe suma de 19 milioane de euro, în anul 2003.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed