ISN’T IT IRONIC? Messi și Cristiano Ronaldo îi încaieră pe experții… britanici! Gary Lineker și Piers Morgan s-au păruit pe Twitter!

Lionel Messi a doborât aseară record după record personal. A deschis scorul în minutul 35 al meciului Argentina – Australia și a bifat astfel primul gol în fazele superioare ale unui Campionat Mondial, chiar la meciul cu numărul 1000 în carieră.

De asemenea, Messi l-a depășit în clasamentul golgheterilor naționalei Argentinei la Cupa Mondială pe nimeni altul decât pe marele Maradona. Cu a noua reușită, Messi a trecut peste Maradona – cu 8 goluri pentru ”pume și este la doar un gol în spatele lui Gabriel Omar Batistuta.

Piers Morgan, jurnalistul care are o relație de prietenie cu marele rival în viață a lui Messi, Cristiano Ronaldo, l-a felicitat pe argentian. Dar a lansat un atac pe Twitter la adresa experților BBC.

„Atitudinea de fani Messi a analiștilor BBC devine obsesiv de enervantă. Încep să mă tem că unul dintre ei ar putea avea un «accindent» în studio. Calmați-vă, băieți. A făcut un meci bun împotriva unei echipe medii. Să vedem cum se descurcă împotriva unei echipe bune”, a scris jurnalistul care a realizat interviul-bombă cu Cristiano Ronaldo din urmă cu câteva săptămâni.

Fostul mare internațional al Angliei, Gary Lineker, direct vizat de replica lui Morgan, i-a dat imediat răspunsul. „Mă bucur să văd că ieși pentru scurt timp din adâncul măruntaielor lui Ronaldo pentru a-ți exprima opinia”, a scris Lineker pe contul său.

 

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari