Îşi pierde Andrea Compagno locul la FCSB?! Anunţ clar al lui Gigi Becali. Elias Charalambous trebuie să execute

Îşi pierde Andrea Compagno locul la FCSB?! A apărut un anunţ clar al lui Gigi Becali. Elias Charalambous trebuie să execute.

În cele 13 partide disputate de roș-albaștri în noul sezon, Andrea Compagno a reușit să înscrie 4 goluri. Totuși, italianul a fost integralist în doar două meciuri, iar titular a fost în 9 dueluri.

Îşi pierde Andrea Compagno locul la FCSB?

Patronul de la FCSB a comentat situația lui Andrea Compagno, Gigi Becali spunând că golgheterul formației sale nu este îndeajuns de combinativ.

„Rrahmani e jucător bun, dar la mine nu joacă. Ce să joace la mine? În locul lui Compagno? Nu joacă. Compagno joacă pentru că are putere, forță, e foarte puternic. Tehnică nu prea are. Rrahmani are știință, se demarcă bine și are execuție, dar nici tehnică și nici forță nu are. Și atunci pentru ce? Tehnică să zicem că o are mai avansată decât Compagno.

Tehnică înseamnă ca atunci când ai mingea să faci înșurubare sau să driblezi unu contra unu. Nu zic că e precum Compagno, e puțin mai avansat în tehnică, dar ca să joace trebuie să fie mult mai tehnic sau mult mai puternic. Deci la mine nu joacă! Ori să intre în combinații, ori să fie foarte puternic. Compagno joacă pentru că e foarte puternic.

N-ai văzut de ce e schimbat? Pentru că nu îmi convine că nu intră în combinații. Are echipa nevoie de altceva. El intră ca să țină adversarii sus, pentru că e foarte puternic și îți câștigă duelurile, dar când ai nevoie să intre în combinații și să marchezi, trebuie să joace altcineva. E de conjunctură”, a spus Gigi Becali, conform Fanatik.

Gigi Becali: „Ce, e obligatoriu să joace Compagno?”

Mai apoi, finanțatorul vicecampioanei României a transmis că Andrea Compagno va fi rezervă în meciul cu U Cluj. Partida se va juca luni, 2 octombrie, de la 21:00.

„Asta e cea mai mare întrebare. Se va răspunde în meciul cu Universitatea Cluj. Păi, vezi, așa va fi! (n.r – cu Octavian Popescu în stânga și Florinel Coman vârf). Să vedem dacă funcționează.

În afară de Coman, Olaru și Șut, toți jucătorii trebuie să înțeleagă că sunt 5 schimbări. Ne folosim de toți jucătorii. Ce, e obligatoriu să joace Compagno? El intră în minutul 60 ca să țină adversarii sus când ai 2-0. Care e treaba? Ovidiu Popescu, Djokovic intră pe urmă, care e problema?

Noi trebuie să facem echipa în așa fel încât arbitrul să nu poată să influențeze. Dacă ei îmi dau mie un 11 metri la mișto, eu trebuie să dau un gol în plus”, a mai declarat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed