Andrea Compagno, atacat de rivali! Anunțul care va provoca un mare scandal: ‘Să dăm credit românilor’

Andrea Compagno, atacat de rivali! Anunțul care va provoca un mare scandal. Cel mai bun jucător din Superliga este implicat în războiul momentului. Rivalii nu îl plac deloc pe atacantul italian.

După ce s-a scris în presă despre naturalizarea lui Andrea Compagno la echipa națională a României, Dani Coman, președintele lui Hermannstadt a venit cu o altă idee.

Andrea Compagno, atacat de rivali!

Deoarece echipa națională a României nu stă prea bine la capitolul atacanți, Andrea Compagno era o soluție perfectă,.

Andrei Vochin a dezvăluit că Andrea Compagno are nevoie de aproximativ cinci ani jucați în România pentru a putea fi eligibil spre naturalizare.

Dani Coman este de părere că varianta naturalizării atacantului italian este una hazardată. Președintele lui Hermannstadt l-a recomandat la naționala României pe Daniel Paraschiv.

„Eu zic că ne hazardăm. Avem și noi. Îl avem pe Daniel Paraschiv, un atacant de mare viitor, un atacant care nu joacă în momentul de față nici la 60% din potențialul pe care îl are. Doar că trebuie ajutat. Sunt convins că Paraschiv va fi convocat la echipa națională la cum joacă și cum se antrenează”, a declarat Dani Coman, la fanatik.

„Nu mă hazardez, cum a dat unul două goluri să-l naturalizăm”

„În afara faptului că este un fotbalist bun, este și un om extraordinar, un băiat inteligent, un băiat cu care poți vorbi orice nu doar despre fotbal. Are 24 de ani. Nu a fost convocat frecvent la echipa națională, nu jucăm în cupele europene, dar este un fotbalist de mare viitor.

Eu aș miza totuși pe jucătorii români. Nu mă hazardez, cum a dat unul două goluri să-l naturalizăm. Deși Compagno e un jucător bun trebuie să recunosc. Aș alege 100% Paraschiv, datorită vârstei, datorită mentalității pe care o are.

Sunt obiectiv, l-aș alege pe Paraschiv 100% cu toată încrederea. Timpul va demonstra. Așa se întâmplă în România, ne entuziasmăm prea repede.

Cum dă unul două goluri, gata, să-l luăm, să-l naturalizăm, e pe prima pagină a tuturor ziarelor. Haideți să dăm mai mult credit românilor, pentru că avem și noi jucători de calitate”, a mai declarat Dani Coman.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed