Ionuț Lupescu a răbufnit! Ce l-a nemulțumit pe fostul internațional. ‘La ce ne ajută să ne tot uităm’

Ionuț Lupescu a răbufnit! Fostul internațional român a remarcat startul „tricolorilor” cu maxim de puncte în campania de calificare pentru EURO 2024.

Lupescu este de părere că România are toate șansele la calificare, pentru că am nimerit într-o grupă slabă. „Kaiser-ul” vede deja selecționata lui Edi Iordănescu la turneul final ce va avea loc în Germania.

Ionuț Lupescu are încredere în ‘tricolori’

Ionuț Lupescu are încredere în „tricolori”! Acesta nu a văzut partidele jucate de România în preliminarii, dar consideră că „elevii” lui Iordănescu sunt aproape de participarea la turneul final.

„Faptul că am luat șase puncte e foarte bine. Asta trebuie să ne și propunem în această serie: să batem în toate partidele, să depindem doar de noi. Doar așa putem progresa, cu o astfel de mentalitate.

Kosovo a remizat acasă cu Andorra? OK! Dar de ce trebuie să începem deja cu aceste calcule, când singurul nostru scenariu ar fi acela să ne focusăm pe trei puncte în fiecare joc și atât? La ce ne ajută să ne tot uităm la ce fac alții?”, Ionuț Lupescu pentru Prosport.

De asemenea, „Kaiser-ul” se așteaptă ca echipa națională să nu aibă probleme în Grupa I a preliminariilor.

„Grupa e atât de slabă, încât nu avem cum să nu ne calificăm, mai ales că la Euro merg direct primele două echipe. Nu cred că se pune în discuție să facem pași greșiți în această serie și să ajungem să periclităm obiectivul.

Nu mă miră că în țară sunt tot felul de comentarii că am bătut Andorra numai cu 2-0, dar măcar să învingem noi mereu cu același scor!”, a mai adăugat fostul internațional, stabilit acum în Elveția.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed