Ionel Dănciulescu a intervenit. Cum a reacționat după ce a văzut imaginile cu Jose Mourinho și Zeljko Kopic de la meciul Generației de Aur / Foto

Ionel Dănciulescu a intervenit după ce a văzut imaginile cu Jose Mourinho și Zeljko Kopic de la finalul meciului de retragere al Generației de Aur.

Antrenorul celor de la Dinamo este un mare fan al portughezului și și-a dorit să se fotografieze cu acesta. A fost ajutat de Giovanni Becali care este bun prieten cu The Special One. Momentul a stârnit însă unele controverse.

Ionel Dănciulescu, prima reacție după imaginile cu Jose Mourinho și Zeljko Kopic

Zeljko Kopic a reușit să se fotografieze alături de antrenorul pe care îl admiră, Jose Mourinho. Antrenorul lui Dinamo a fost ajutat de Giovanni Becali, un apropiat al portughezului. 

Mourinho a schimbat câteva cuvinte cu Kopic, apoi s-a fotografiat și cu fiul tehnicianului, dar și cu Andrei Nicolescu. Momentul a stârnit controverse, antrenorul dinamoviștilor fiind criticat.

Ionel Dănciulescu spune că asemenea momente sunt normale.

”Nu mi se pare ceva ieșit din comun. ”Nu mi se pare ceva ieșit din comun. E un meci amical, chiar a fost frumos”, a spus Ionel Dănciulescu, la Digi Sport Matinal.

”Fiind un meci de gală, în care se întâlnesc prietenii între ei, e normal să-și creeze amintiri. Nu văd nimic anormal. Eu am fost invitat, dar nu am putut să merg. Aveam ceva programat. Diferența e mare între Kopic și Mourinho. Nu e jignitor să soliciți o poză. Marii campioni sunt așa. Sunt modești”, a declarat și agentul Bogdan Apostu.

Jose Mourinho, cuvinte mari la adresa „Generației de Aur”

„Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere.

Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Jose Mourinho, la Digi Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed