Imagini şocante cu Zeljko Kopic! Ce a putut să facă antrenorul lui Dinamo pe Arena Naţională. L-a ‘vânat’ pe Jose Mourinho

Imagini şocante cu Zeljko Kopic! S-a aflat ce a putut să facă antrenorul lui Dinamo pe Arena Naţională. L-a ‘vânat’ pe Jose Mourinho. Totul cu doar două zile înaintea meciului supravieţuirii pentru câini.

Zeljko Kopic a oferit faza serii, pe Arena Naţională. L-a vânat, disperat pe Jose Mourinho, la meciul retragerii Generaţiei de Aur.

Imagini şocante cu Zeljko Kopic!

Zeljko Kopic a uitat că Dinamo are luni meciul supravieţuirii în Superliga. A fost pe Arena Naţională să-l vâneze pe Jose Mourinho. La finalul meciului, ajutat de Giovanni Becali, s-a tras în poză cu The Special One.

Impresarul Ioan Becali, un apropiat al lui Jose Mourinho, l-a adus pe „The Special One” să poarte o discuție cu Kopic și să facă alături de acesta câteva poze. Antrenorul lui Dinamo este un admirator al celui care a câștigat Champions League cu FC Porto și Inter Milano.

Mourinho părea vizibil deranjat de atenţia care i se acordă. A trebuit să stea la poză şi cu fiul lui Zeljko Kopic, Vito, dar și cu Andrei Nicolescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed