Jose Mourinho, impresionat de un component al Generației de Aur. Reacție fabuloasă la adresa lui Gică Hagi. Ce a spus The Special One

Jose Mourinho a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi după meciul Generației de Aur cu Restul Lumii, încheiat cu scorul de 3-2. De asemenea, portughezul i-a felicitat pe organizatori pentru evenimentul de pe Arena Națională.

Antrenorul a fost invitat în calitate de antrenor al echipei Restului Lumii.

Jose Mourinho, cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi

După meciul de pe Arena Națională, antrenorul portughez a avut o reacție fabuloasă la adresa lui Gică Hagi. Jose Mourinho a spus că nu ar avea bani să transfere un astfel de jucător.

„A fost un meci grozav, sunt jucători pe care îi cunosc, care au jucat pentru mine dar și împotriva mea, pe unii nu îi cunoșteam. A fost o plăcere să fiu aici, la acest eveniment. Să ne imaginăm cât ar costa astăzi jucători precum Gică Hagi sau Rivaldo. Au fost printre cei mai buni jucători din lume, iar cei mai buni jucători costă foarte mulți bani. Nu aș avea bani să plătesc pentru a-l transfera pe Gică Hagi. A fost și azi Regele”, a declarat Jose Mourinho, la finalul partidei de pe Arena Națională din București.

De asemenea, a vorbit la superlativ și despre alți componenți ai Generației de Aur.

„Belodedici, nu mai vezi un jucător de o asemenea clasă, eleganță. A fost un eveniment foarte frumos, acești jucători merită un asemenea eveniment. S-au bucurat cu toții, spectatorii, părinții care au venit cu copiii”, a mai spus antrenorul portughez.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed