Anunţul momentului pentru Simona Halep! Dezvăluirile făcute înaintea procesului de dopaj. Ce a aflat românca

Simona Halep este suspendată provizoriu și așteaptă decizia tribunalul Sport Resolutions de la Londra. Fostul număr 1 mondial speră să poată reveni în circuit.

Darren Cahill, antrenorul alături de care a avut cele mai bune performanțe, a vorbit din nou despre fosta sa elevă.

Anunţul momentului pentru Simona Halep

Românca are și un motiv de bucurie. Dacă Patrick Mouratoglou nu pare foarte interesat de cazul său, fostul antrenor Darren Cahill o sprijină în continuare. Australianul a pregătit-o aproape șase sezoane și i-a fost aproape din primele momente când s-a aflat despre suspendare.

Cunoscutul antrenor a dezvăluit într-un interviu faptul că perioada petrecută cu Simona Halep a fost cea mai frumoasă din cariera sa. În prezent, Cahill lucrează cu Jannik Sinner. Cu australianul alături, Simona Halep a devenit lider WTA pe 8 octombrie 2017.

„Cu Simona Halep am trăit cel mai bun moment al carierei mele și am avut cea mai mare bucurie! Este o persoană extraordinară. Uneori, ea însăși era cel mai mare dușman al ei. La acea vreme, Simona avea o presiune mare pe umeri, deoarece țara ei, România, se aștepta să o vadă numărul 1″, a declarat Cahill, pentru Repubblica.

„Cineva să-și asume vina”

Darren Cahill a venit în România în urmă cu câteva luni pentru a sta de vorbă cu fosta sa elevă și pentru a o ajuta să-și pregătească apărarea în cazul de dopaj. Apoi a vizitat și academia antrenorului francez. 

Încă de la început australianul a declarat că Simona nu este vinovată și l-a înțepat pe Mouratoglou spunând că cineva trebuie să-și asume vina. 

„Integritatea Simonei este impecabilă. Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și văzând compasiunea pe care a arătat-o.

Procesul corespunzător va urma acum pentru a dezvălui răspunsuri la multe întrebări. După cum spunea Simona, cel mai greu meci din viața ei începe acum.

Eu cred în ea. Sper ca cineva să își asume responsabilitatea pentru ceea ce s-a întâmplat – fie că e vorba de o companie, sau un medic, ori o persoană din WTA, ori o persoană din echipa ei, oricine nu și-a făcut treaba bine, sper să își asume”, a declarat Darren Cahill.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed