Ion Ţiriac şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună despre rivala Simonei Halep. Magnatul a distrus-o pe sportivă / Foto

Ion Ţiriac şochează pe toată lumea! Ce a putut să spună despre rivala Simonei Halep. Magnatul a distrus-o pe sportivă. Al doilea cel mai bogat român nu s-a mai abţinut. A taxat-o pe jucătoarea de tenis.

Ion Ţiriac nu a iertat-o pe Eugenie Bouchard, locul 300 WTA. Sportiva nu a jucat niciun meci în circuitul WTA în acest an.

Ion Ţiriac şochează pe toată lumea!

Jucătoarea din Canada nu reușește să revină în elita tenisului, după problemele medicale cu care s-a confruntat în ultima perioadă. Totuși,  Canada este prezentă la o mulțime de evenimente. Tocmai a fost surprinsă în Miami, dar ceea ce a atras atenția tuturor a fost ținuta ei. Canadianca a purtat o rochie albă cu flori și a ales să se încalțe cu o pereche de pantofi cu pene albe, potrivit The Sun.

În 2023, Bouchard a jucat doar 22 meciuri și a câștigat 11 dintre ele. Ion Ţiriac susține că Halep ar fi trebuit să solicite cel puțin 100 de milioane de dolari și a dat drept exemplu cazul lui Eugenie Bouchard. Aceasta care ar fi încasat 10 milioane $, după ce la ediția din 2015 de la US Open a alunecat în vestiar și s-a lovit la cap.

”Zece milioane a luat fătuca aia canadiancă (n.r.- Eugenie Bouchard), care a căzut în vestiar la US Open. Nu mai joacă acum, face modă. A căzut acolo, s-a lovit puțin, iar Federația Americană i-a dat zece milioane ca să n-o dea în judecată!”, a spus Ion Țiriac, potrivit gsp.ro.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed