Aroganța lui Ion Ţiriac! De ce îşi conduce, de fapt, avionul. Magnatul a dat toate detaliile

Aroganța lui Ion Ţiriac! S-a aflat de ce îşi conduce, de fapt, avionul. Magnatul a dat toate detaliile. Al doilea cel mai bogat român vine cu detalii extrem de interesante despre pasiunea sa.

Ion Ţiriac, fostul jucător de tenis a dezvăluit că decizia sa nu are legătură cu faptul că ar trebui să plătească un pilot.

De ce îşi conduce Ion Țiriac singur avionul

La 84 de ani, Ion Țiriac își pilotează deseori avionul. Asta deși are angajați mai mulți piloți. Motivul nu are legătură cu sumele de bani pe care ar trebui să le scoată din buzunar, ci cu faptul că are un program extrem de încărcat.

”Am vreo 6 sau 8 piloţi, dar eu merg tot ce e Europa. Dacă merg 10 ore peste gârlă, aici-acolo, am un pat în spate, cât mine.

Vedeţi, toată lumea, avion-avion… Cu bicicleta n-ajung acolo unde trebuie să ajung. Într-o zi să ajung la Florenţa, să-mi văd de Italia. În Spania, să-mi văd de Spani. Și pe urmă să dorm la Monte Carlo şi a doua zi să fiu înapoi în Bucureşti, ca să mă duc la Abu-Dhabi. Nu am cum, cu bicicleta nu am cum. Sunt foarte puţin în România, vă rog să mă scuzaţi”, a spus Ion Țiriac, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Pasiunea lui Ion Țiriac pentru avioane este foarte bine cunoscută. Nu se uită la bani atunci când își dorește să achiziționeze o nouă aeronavă.

Țiriac Air, compania lui Ion Țiriac, a achiziționat anul trecut al doilea său avion privat produs de compania canadiană Bombardier, potrivit Boardingpass.ro. Aeronava de tip Global 6000 ajunge la un preț aproximativ 28 de milioane de euro.

Omul de afaceri mai deține un model mai mic de avion produs de Bombardier. Global 5000  avion produs în 2007, un un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed