Ion Ţiriac şochează pe toată lumea! Afirmaţii uluitoare ale magnatului. Ce lege ar vrea să dea în România

Ion Ţiriac şochează pe toată lumea! Afirmaţii uluitoare ale magnatului. S-a aflat ce lege ar vrea să dea în România. Chiar al doilea cel mai bogat român a făcut dezvăluiri controversate.

Ion Ţiriac ar face orice ca România să aibă din nou rezultate mari în fotbal. Chiar a spus ce lege ar da, dacă ar avea o putere.

Ion Ţiriac şochează pe toată lumea!

Ion Țiriac susţine că are soluția pentru a reuși să ridice sportul românesc din situația grea în care el spune că se regăsește. Țiriac crede că soluția este una mai degrabă legislativă. Magnatul propune ca 80% dintre jucătorii cluburilor din România să fie autohtoni. Doar aşa crede că ţara noastră ar putea să mai aibă rezultate internaţionale.

„Fără să fiu megaloman, fără să fiu naționalist sau extra patriot, tare mi-ar conveni să se facă o lege în România. O lege care să spună că 80 la sută dintre jucătorii cluburilor trebuie să fie români. Și-atunci, spun eu, vom avea și-o națională ceva mai bună.

Și antrenori români. Nu turci, nu germani, români să fie antrenorii. Domnule Ioanițoaia, puteți să credeți că eu caut antrenor pentru «bătrânii mei» – că așa le spun eu hocheiștilor de 12-13 ani pe care-i am – dar nu găsesc?! Nu există antrenor în țară pentru ei”, a explicat Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Fostul mare jucător de tenis a făcut senzaţie, în afaceri, în ultimele trei decenii. A ajuns al doilea cel mai bogat român în 2024, conform presei de specialitate. Magnatul are o avere de aproximativ două miliarde de dolari. Afacerile sale sunt derulate în mai multe domenii de activitate. Mai mult, Ţiriac deţine şi o impresionantă colecţie de maşini de lux.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed