Ion Ţiriac pregăteşte lovitura anului! Planul uluitor al magnatului. Va fi o adevărată revoluţie

Ion Ţiriac pregăteşte lovitura anului! Planul uluitor al magnatului. Va fi o adevărată revoluţie în lumea tenisului. Fostul mare jucător are deja totul aranjat, iar 2023 este un punct de cotitură.

Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat român din 2022, conform presei de specialitate. Acum, magnatul se axează pe investiţii.

Ion Ţiriac pregăteşte lovitura anului!

Ion Ţiriac continuă să se implice în circuitul mondial de turnee profesioniste de tenis. Va organiza mai multe competiții în 2023, chiar în țara noastră. Deşi nu mai deţine licența puternicului turneu de la Madrid, pe care a vândut-o, nu a renunţat la această activitate.

Fundația magnatului va organiza șase turnee de tenis în sezonul 2023. Cel mai important va fi cel de nivel WTA 125, desfășurat la București. Concursul Țiriac Foundation Trophy, care a fost cucerit de românca Irina Begu, după 6-3, 6-3 în finala cu Reka-Luca Jani (Ungaria), va avea a doua ediție în luna septembrie.

Singura competiție WTA din București oferă premii totale în valoare de 115.000 dolari americani și 160 de puncte. Costurile totale ale turneului se ridică la peste 300.000 de euro. „Cu siguranță voi face tot posibilul ca acest turneu să aibă continuitate, pentru că oferă bază și încredere tenisului românesc”, a declarat Țiriac la prima ediție.

Omul de afaceri va mai pune la bătaie trofeul „Ion Țiriac”, în circuitul de tenis feminin. Turneele se vor desfăşura în Arad (săptămâna lui 12 iunie), Brașov (26 iunie) și Bacău (7 iulie).

Primul turneu din calendarul internațional de tenis feminin al României este programat la mijlocul lunii iunie la Arad. De organizare se va ocupa Țiriac, conform specialarad.ro.

Pe lângă cele patru competiții feminine, fundația fostului jucător va mai organiza și două întreceri masculine ITF. La Brașov și la București. În total, România va găzdui în acest sezon 24 de turnee. 13 la masculin, respectiv 11 la feminin. Cele mai importante fiind la Iași, un challenger ATP 100 și un WTA 125, Cluj-Napoca (WTA 250) și București (WTA 125).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed