Ion Ţiriac se va enerva teribil! Fiica magnatului, umilită public. Ce a păţit tânăra de doar 25 de ani / Foto

Ion Ţiriac se va enerva teribil! Fiica magnatului, umilită public. S-a aflat ce a păţit tânăra de doar 25 de ani. Totul s-a întâmplat după o postare pe reţelele de socializare a tinerei. Fanii au luat-o cu asalt.

Ion Ţiriac este tare mândru de fiica sa. Când va afla aceste lucruri va fi extrem de nervos. Ioana Ţiriac a păţit-o rău de tot.

Ion Ţiriac se va enerva teribil!

Ion Ţiriac are o faţă după relaţia de iubire cu jurnalista din Egipt, Sophia Ayad. Cei doi mai au și un băiat, Karim Mihai, care locuiește tot în SUA. Ioana Natalia, mezina de doar 25 de ani a magnatului a studiat în Statele Unite și locuieşte la New York. A participat în România la organizarea unor evenimente caritabile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @ioana_tiriac

Recent, Ioana a fost într-o vacanță în România. Aici a primit un cadou extravagent de la tatăl ei. În vara anului trecut, ea a avut o reacție de uimire în momentul în care a văzut pe marginea drumului un urs. Fiica lui Ion Țiriac a imortalizat momentul cu un filmuleț pe care l-a denumit ”Just Romania things”.

Nu toate sunt perfecte însă pentru Ioana. Acum ceva timp tânăra care uimeşte cu frumuseţea ei a luat o deczie radicală. Şi-a mărit buzele și a postat o imagine pe Instagram. Noul look al tinerei nu a fost pe placul tuturor fanilor din mediul online. Nu toate reacțiile au fost de apreciere: „Urâte buze”, a scris cineva sau „La nas o operație și gata!”, au fost mesajele care au supărat-o teribil pe fiica magnatului.

Ţiriac este extrem de apropiat de fiica sa. De altfel, al doilea cel mai bogat român are grijă de toţi copiii săi. În urmă cu câteva săptămâni a spus clar. Averea sa se va împărţi în mod egal către toţi cei 33 de copii ai săi. Chiar dacă doar 3 sunt recunoscuţi, magnatul spune că ar avea, de fapt, 33.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed