Ion Ţiriac a rămas mască! Dezvăluiri incredibile ale magnatului. Ce a putut să îi facă un copil fostului mare sportiv

Ion Ţiriac a rămas mască! Dezvăluiri incredibile ale magnatului. S-a aflat ce a putut să îi facă un copil fostului mare sportiv. Chiar al doilea cel mai bogat român a fost cel care a povestit ce i s-a întâmplat.

Ion Ţiriac a rămas fără cuvinte după un dialog cu un copil. Magnatul a povestit un moment petrecut în salonul în care și-a expus colecția de mașini.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Un copil l-a lăsat fără cuvinte pe miliardar după ce l-a corect la o informație despre o mașină. ”La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 1.000 de copii, 500-1.000 pe săptămână, care trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală.

Unul îmi zice: ‘Domnu’ Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata și care a fost a lui Elton John, este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă, pentru că, uite, am eu…’

Câți ani ai, ‘Vasilică?’. Zice: ‘am 13 ani!’. ‘Și de unde știi, mă?’. ‘Păi ne-ați spus acum 6 luni, că venim aici (n.r. la expoziția de mașini) și am citit pe internet’.

Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia care fugeam noi peste tot, Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a dezvăluit Ion Țiriac, conform gsp.ro.

Țiriac și-a cheltuit o parte din avere pe marea sa pasiune, mașinile. Un nou model a intrat de curând în colecția sa. Este vorba despre un spectaculos model Mercedes AMG Project One. A comandat mașina în urmă cu cinci ani, dar abia acum i-a fost livrată.

”Este un prim pas. Se pot face şi altele. Coincide cu descărcarea lui Project One. Acea maşină pe care de cinci ani de zile o aştept, a ajuns astă-noapte (n.r vineri noapte), acel Mercedes de curse, Project One.

Nu întrebaţi cât costă pentru că este obscen, dar îl avem şi este în colecţie. Îl vom desface împreuna imediat după Anul Nou”, a declarat recent Ion Țiriac.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed