Ion Ţiriac a rămas mască! Ce a putut spune magnatul despre Simona Halep. Nici acum nu şi-a revenit

Ion Ţiriac a rămas mască! S-a aflat ce a putut spune magnatul despre Simona Halep. Nici acum nu şi-a revenit. Al doilea cel mai bogat român e în continuare uluit de performanța jucătoarei noastre.

Simona Halep a câştigat Wimbledon în 2019. Ion Ţiriac nu îşi explică nici acum reuşita jucătoare suspendate temporar.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Miliardarul român, Ion Țiriac continuă să fie copleșit de grandoarea prestației avute de Simona Halep în finala ediției 2019 a Wimbledonului. După doar 56 de minute de joc, jucătoarea din România o învingea pe Serena Williams, scor 6-2, 6-2.

„Simona Halep, finală, Wimbledon. Și-acum îmi ridic pălăria și nu înțeleg cum a putut fata asta să fie atât de direcționată acolo. Poate pe teren, și la picioare, la fizic nu știu, că se rupe prea repede.

Dar un talent ca Simona Halep, o personalitate ca ea – are și charismă – ar fi păcat să se stingă acum, pentru că sportul românesc ar mai putea profita încă 2-3 ani,” declara Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, conform gsp.ro.

Câștigarea competiției de la Wimbledon din 2019 a fost urmată de alte succese notabile semnate de Simona Halep în circuitul WTA.

Din păcate, acum românca este suspendată temporar. Totul se întâmplă după ce a fost depistată pozitiv la controlul antidoping de la US Open. Halep urmează să fie judecată la tribunalul independent de la Londra. Dacă decizia nu va fi pe placul ei, românca o poate ataca imediat la TAS.

În cazul în care va fi găsită vinovată, Simona va încasa o lovitură grea. Ar urma să fie suspendată între doi şi patru ani. Asta ar însemna practic finalul carierei sale de jucătoare profesionistă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed