Ion Ţiriac a rămas mască! Ce a putut să facă fiica magnatului. Imaginile au devenit virale / Foto

Ion Ţiriac a rămas mască! S-a aflat ce a putut să facă fiica magnatului. Imaginile au devenit virale. Unica fiică a unuia dintre cei mai bogaţi români a uimit, din nou, pe toată lumea.

Fiica lui Ion Ţiriac se află într-o nouă vacanţă de lux. Le-a arătat urmăritorilor ei, de pe reţelele sociale, cât de bine se simte.

Ion Ţiriac a rămas mască!

Tânăra de doar 25 de ani îşi uimeşte mereu fanii cu imaginile din vacanţele exclusiviste. Ioana Natalia nu are nicio grijă. Va moşteni un adevărat imperiu financiar. Tatăl ei, Ion Ţiriac are o avere estimată de 2 miliarde de dolari, conform forbes.com.

Ioana Natalia Ţiriac este stabilită în Statele Unite. A terminat Facultatea de Economie din Miami şi l-a făcut mândru pe fostul mare jucător de tenis. Acum, Ioana Ţiriac a postat, pe contul ei de Instagram, mai multe imagini făcute în timpul unui safari în deşert. A primit sute de aprecieri!

„Pe culmi, încă de dimineaţă. Dumnezeu este mare!„, a fost mesajul postat de Ioana. Mama ei, Sophie Ayad, a reacţionat imediat.

„Le-ai spus ‘bună dimineaţa’ cămilelor?„, a întrebat-o femeia care a fost marea iubire a lui Ion Ţiriac. „Le-am spus și să aibă o zi bună, dar nu cred că au auzit. Trebuie să fii respectuos cu toată lumea„, a glumit Ioana.

Ioana Natalia are peste 27.000 de urmăritori pe contul de Instagram. Superba brunetă i-a obișnuit pe aceştia cu poze fabuloase.

Ţiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu jurnalista de origine egipteană, Sophie Ayad. Cei doi au avut o relaţie de 9 ani şi au împreună doi copii: pe Karim şi pe Ioana.

Ion şi Sophie s-au cunoscut la Munchen, în 1994. Atunci, fostul jucător de tenis avea mai multe afaceri în Germania. Au rămas în relații foarte bune şi după ce s-au despărţit. ”Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire. Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea în trecut Sophie.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed