Ion Ţiriac a fost şocat! Ce a putut să facă fiul magnatului. Imaginea care a uimit pe toată lumea / Foto

Ion Ţiriac a fost şocat! S-a aflat ce a putut să facă fiul magnatului. Imaginea care a uimit pe toată lumea. Băiatul cel mare al fostului jucător de tenis a ieşit, din nou, în evidenţă. Chiar el a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Băiatul lui Ion Ţiriac se laudă cu performanţele pe care le realizează la sala de forţă. Prietenii virtuali l-au lăudat imediat.

Ion Ţiriac a fost şocat!

Fiul lui Ion Țiriac a șocat cu ultima apariție. Alexandru Ion Țiriac a revenit în sala de forță și și-a etalat mușchii. Bărbatul celebru a luat pe toată lumea prin surprindere cu forma sa fizică. Imaginea a devenit virală pe Instagram.

Ion Ion Țiriac a apărut într-o poveste pe Instagram în care execută mai multe exerciții într-o sală de fitness. „Bărbatul cel mare s-a întors!”, au scris reprezentanții sălii de fitness, despre revenirea fiului magnatului.

Ion Ion Țiriac nu a rămas dator. „N-am plecat niciodată, sunt doar superior genetic!”, a scris acesta. Fiul magnatului se laudă pe reţelele de socializare cu anumite exerciţii pe care le face la sala de forţă. Unul dintre acestea, repetări „la picioare” cu 500 de kilograme.

O altă postare este însoţită de mesajul „Eu? Eu nu pot renunţa niciodată. Acest om nu poate atinge eşecul. Niciun eşec”. Ţiriac este de asemenea surprins în timpul unui exerciţiu.

Băiatul lui Ion Țiriac și iubita lui, Sorana Cîrstea, nu s-au mai ascuns! Chiar dacă relația lor nu este încă oficializată, cei doi au făcut poze în același loc, unul în care chiar nu poți ajunge prea ușor.

În urmă cu ceva timp, Ion Ion și Sorana au postat pe Insta Story imagini cu Muntele Everest. Fiul magnatului român anunțase că visul lui ar fi să ajungă pe ”acoperișul lumii”.

Ţiriac senior este al doilea cel mai bogat român, conform presei de specialitate. Miliardarul român se află pe locul 2 cu o avere estimată la 8.500.000 de lei. Primul loc în clasament, este ocupat de fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl, cu o avere de 13 miliarde de lei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed