Ion Crăciunescu a dat verdictul! Ce spune despre golul anulat al lui Florinel Coman. Derby cu scandal între CFR Cluj şi FCSB

Ion Crăciunescu a dat verdictul! S-a aflat ce spune despre golul anulat al lui Florinel Coman. Derby cu scandal între CFR Cluj şi FCSB. Primele două echipe din Superliga s-au întâlnit în capul de afiş al etapei cu numărul 19.

Ion Crăciunescu a dat un mesaj clar despre reuşita lui Florinel Coman. Sebastian Colţescu, la indicaţia celor din VAR a anulat eurogolul vedetei de la FCSB.

Ion Crăciunescu a dat verdictul!

CFR Cluj-FCSB 1-1, dar scorul derby-ului a fost influenţat de decizia fluieraşilor. Florinel Coman a marcat un eurogol. Reuşita sa a fost anulată cu ajutorul celor din VAR de către Sebastian Colţescu. Asta deşi arbitrul de centru considerase că duelul Valentin Creţu-Philip Otele a fost corect.

Fostul arbitru internațional, Ion Crăciunescu a transmis, în direct la Digi Sport, că decizia finală a lui Colțescu, aceea de a nu valida reușita, a fost cea corectă. De asemenea, Adrian Porumboiu și-a exprimat aceeași opinie și a declarat că centralul a fost ”salvat” de VAR, conform gsp.ro.

”E OK și nu e OK. Decizia în sine este una clară, faultul este evident. Apărătorul lovește mingea, apoi ridică piciorul și îl faultează. Faultul e evident. Numai că arbitrul putea să preîntâmpine treaba asta, să oprească jocul.

Lasă impresia că faza este corectă, apoi îl întoarce VAR-ul la o fază pe care el arată că o gestionase foarte bine. Aici sunt lucruri de comentat. În sine, decizia corectă este lovitură liberă directă pentru echipa gazdă”, a transmis Adrian Porumboiu.

CFR Cluj a ajuns la şase meciuri consecutive fără victorie. FCSB nu a mai câştigat nici ea de trei meciuri. Are un eşec şi un egal în campionat, un insucces în Cupa României. FCSB este în continuare pe primul loc în Supelriga, cu 38 de puncte, iar CFR Cluj ocupă poziția a doua, cu 33 de puncte.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed