Ioan Ovidiu Sabau nu s-a abținut! Și-a făcut praf echipa după eliminarea din Cupă: ‘Ne lipsește concentrarea’ + Obiectivul lui U Cluj pe final de sezon

Ioan Ovidiu Sabau nu s-a abținut. Antrenorul și-a criticat echipa după eliminarea din Cupă și a tras un semnal de alarmă. 

U Cluj a fost învins-, 1-2, de Oțelul, în semifinalele Cupei României, după ce Alexandru Chipciu a marcat în propria poartă. 

Ioan Ovidiu Sabau nu s-a abținut

„Ce să spun. Ce pot să spun. Trebuie să ai pasiune pentru fotbal. Am avut atâtea ocazii, și ei din două ocazii dau două goluri. 

Ne lipsește concentrarea, agresivitatea. La ultima fază eram 3 jucători cu 1 și ne poate  păcăli, și luăm gol. Asta este situația. Ne așteaptă meciul de duminică.

Dar este de apreciat și respectat ce au făcut ei. Sunt jucători harnici care dau totul, dar nu de un super nivel. E o calificare importantă pentru ei, uite că au rezultate. Asta a făcut Dorinel. 

 Trebuie să fi mai responsabil să dai la poartă nu să dai cu latul. Avem un obiectiv, acum trebuie să vedem ce ne lipsește. Nu am reușit calificarea în play-off, nici acum în finală. 

Duminică va fi greu aici, avem nevoie de puncte. Nu suntem salvați de la retrogradare. Ai nevoie de jucători cu caracter și puternici care pot să lupte. 

Trebuie să vad unde s-a greșit, asta este datoria mea. Să nu avem regrete.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed