Alexandru Chipciu şi-a ieşit din minţi! L-a atacat pe arbitru după eliminarea din Cupă: ‘Meci dur, permis și de arbitru’ + Noul obiectiv al celor de la U Cluj

Oțelul Galați joacă în Cupa României după ce a învins-o pe U Cluj, scor 2-1. Alexandru Chipciu a băgat mingea în propria poartă și i-a trimis pe elevii lui Dorinel Munteanu în ultima fază a competiției.

Chipciu a fost extrem de dezamăgit la finalul meciului și spune că îi va fi foarte greu sezonul viitor să o ia de la început.

„E greu să o iei de la început mereu”

„E dureros! A fost dureros să pierdem și playoff-ul. După un astfel de meci ai sentimente contradictorii, multe emoții în cap. Asta e soarta noastră. Când trebuie să fii acolo, parcă nu ești. Mă.. mă dă înapoi.. Muncești mult, e greu.

Ăsta e fotbalul. Dacă ne uităm și în Champions.. City a avut mai multe ocazii și s-a calificat Real Madrid. Așa e, se permite jocul mai dur aici. Au fost multe faze, am fost pe linia porții, mi-a dat în picior, asta este.

M-a băgat în poartă la autogol, am împins-o și eu. Cred că a fost și henț. Vrem să jucăm mai mult cu mingea, dar avem de suferit. Ne întoarcem aici duminică, asta e. Asta e viața.

Noi am vrut să jucăm fotbal, am avut ocazii. Ei au avut doar două faze fixe.. asta e. Suporterii noștri au fost extraordinari.

E greu să începi iar, să o iei din nou la anul.. să joci și să ajungi iar aici. Trebuie să fii 100% la antrenament, te rogi, dar asta e. Azi am jucat fotbal, se întâmplă să pierzi, nu ai ce face Ne-a rămas bătaia în minte acum. Am fost cu gândul și la campionat și la Cupă. Acum va trebui să terminăm pe locul 7 și să ajungem în Europa.”, a spus Chipciu după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed