Înșelată de Laurențiu Reghecampf, a plecat din România și s-a stabilit la mii de kilometri distanță. Povestea mariajului cu Mariana Pfeiffer

Înșelată de Laurențiu Reghecampf, fosta soție a antrenorului a plecat din România și s-a stabilit la mii de kilometri distanță.

Povestea mariajului fostului soț al Anamariei Prodan cu Mariana Pfeiffer. Aceasta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Înșelată de Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer a plecat din România

Mariana Pfeiffer a fost mereu o prezență extrem de discretă. Iese în evidență pin stilul său unic și rafinament. Femeia care i-a dăruit un fiu lui Laurențiu Reghecampf este stabilită de ani buni în Germania. De asemenea, cei doi au mai avut o fiică, care, a decedat.

Antrenorul și prima sa soție au fost împreună 13 ani, înainte ca acesta să divorțeze pentru a se însura cu Anamaria Prodan. În 2022, Reghecampf a divorțat și de impresară.

În prezent, Mariana Pfeiffer are un salon de înfrumusețare și este recăsătorită cu un om de afaceri.

Aceasta a vorbit o singură dată despre ce s-a întâmplat între ea și antrenor.

„Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, spunea Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro.

Anamaria Prodan a vorbit în trecut despre antrenor și fosta sa soție.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!’. Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, povestea impresara.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed