Gestul care o va enerva pe Anamaria Prodan! Ce a făcut Laurenţiu Reghecampf chiar în ziua procesului. Imagini virale cu Corina Caciuc / Foto

Gestul care o va enerva pe Anamaria Prodan! S-a aflat ce a făcut Laurenţiu Reghecampf chiar în ziua procesului. Imagini virale cu Corina Caciuc și Liam. I se vede burtica de gravidă.

Corina Caciuc și Laurenţiu Reghecampf așteaptă deja al doilea copil, tot un băiețel. Cei doi îl mai au împreună pe Liam, care se apropie ușor, ușor de vârsta de doi ani.

Gestul care o va enerva pe Anamaria Prodan!

Laurenţiu Reghecampf este foarte mândru de Liam, care a crescut și moștenește tot mai multe trăsături ale tatălui său.

Fostul soț al Anamariei Prodan a postat câteva videoclipuri pe contul său personal de Instagram cu Liam. Din videoclip reiese că acesta, împreună cu Corina, l-au scos pe copil la o înghețată.

Faptul că Liam seamănă din ce în ce mai mult cu Laurențiu Reghecampf, a fost văzut și de urmăritorii tehnicianului, care i-au lăsat zeci de comentarii în care îl laudă pentru „Reghe în miniatură”, așa cum a scris cineva în comentarii.

Imagini virale cu Corina Caciuc. I se vede burtica de gravidă

La două zile de la ziua de naștere a antrenorului, în septembrie anul trecut, Corina a anunțat public că cei doi mai așteaptă un copil, tot băiețel. Frumoasa brunetă se află deja în al treilea semestru de sarcină, iar burtica este din ce în ce mai vizibilă.

Acest lucru se vede și în fotografiile pe care Laurențiu Reghecampf le-a postat tot pe contul său de Instagram.

Imaginile au fost postate de tehnician în ziua în care Corina trebuia să fie prezentă la prima înfățișare dată de Judecătoria Bufte, în cazul procesului început de aceasta împotriva Anamariei Prodan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Corina nu a fost prezentă la proces din cauza faptului că nu a fost în țară, iar imaginile postate de Reghe certifică acest lucru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed