În numele tatălui? Fiul lui Gică Hagi, Ianis, mesaj misterios pe Instastory în plin scandal, cu dedicație către națională

De mai bine de o săptămână, Hagi tatăl și fiul sunt în centrul atenției. Motivul? Gică Hagi a răbufnit și a măturat pe jos cu tot, de la selecționer și până la jucători ”mofturoși” care au refuzat naționala, fiindcă Ianis n-a fost băgat în seamă nici măcar pentru lotul lărgit.

Gică Hagi a atacat continuu. Și l-a mitraliat pe Edi Iordănescu, acuzându-l că una zice – că-l vrea pe Ianis în anturajul naționalei și alta face – adică îi întoarce spatele acum, când avea nevoie de injecția de moral echivalentă cu o convocare.

Mai ales că, chiar dacă juniorul a venit după o perioadă lungă de convalescență și refacere, partidele din debutul preliminariilor de la Euro nu erau chiar cu superforțe ale continetului, ci cu echipe de mâna a treia, gen Andorra sau Belarus.

Mesaj cu dedicație

Și totuși, Iordănescu junior nu l-a chemat pe Ianis. Care n-a reacționat nicicum în această privință. Ba chiar le-a urat tricolorilor succes înaintea partidei cu Andorra, postând pe Instagram o poză de grup în care este și el prezent.

Dar ceva pare să se fi petrecut. Și luni, după victoria cu Andorra, pe Instastory la profilul său, Ianis Hagi a postat o statistică, cifrele tatălui său la echipa națională versus cele ale lui.

Cel mai probabil, mesajul – care a dispărut în 24 de ore sau poate chiar a fost șters de Hagi junior – s-a vrut unul cu dedicație la adresa acelora care-și permit să-l blameze pe Gică Hagi că a intervenit când i s-a părut că fiul său este nedreptățit.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed