În căutarea gloriei pierdute! Gimnaștii se luptă să reintre în elită

Sportivii români au luat cu asalt Munchenul! După fetele de la gimnastică și seniorii de la tenis de masă, a venit rândul băieților de gimnastică să concureze la europeanul din orașul german.

 Băieții lui Marius Berbecar au tras tare înaintea acestei mari competiții! „S-a muncit foarte mult. A trebuit să recuperăm ce s-a pierdut și anul trecut. Sunt foarte mulțumit de băieți”, spune coordonatorul principal al lotului național de seniori de gimnastică al României.

Pentru Robert Burtănete, Europeanul de la Munchen este cea mai importantă competiție din carieră. Gimnastul de 20 de ani vine după o accidentare gravă la umăr,  care l-a ținut departe de competițiile importante un an și jumătate. Pentru el și fratele său geamăn, Gabriel, acest concurs este primul de la seniori.

„Mă simt din ce în ce mai bine, sunt în formă. După 5 luni am mers să concurez la sărituri, la naționale. Nu mi-a venit să cred că am terminat pe locul 2″, spune Robert Burtănete.

Gabriel Burtănete va concura în premieră cu „săriturile Drăgulescu”

Gabriel Burtănete, campion mondial la juniori la sărituri, vine la Munchen, în premieră în această probă, cu „săriturile Marian Drăgulescu”.

„Am schimbat săriturile și mi-am propus o finală. Anul acesta m-am pregătit mult pentru aceste sărituri”, anunță Gabriel Burtănete.

Pentru Andrei Muntean, liderul echipei naționale, acest european este a șaptea competiție continentală la care participă.

„Este o competiție foarte importantă pentru că se decide calificarea la Campionatul Mondial de la Liverpool, cu echipa și am încredere foarte mare în mine și în colegii mei.”, spune Andrei Muntean.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari