Imaginile momentului cu Simona Halep! Ce face românca după ce s-a spus că e accidentată. Răsturnare totală de situație / Video

Imaginile momentului cu Simona Halep. Românca trage tare la antrenamente după ce anunțase că este accidentată. FRT a anunțat că dubla câștigătoare de Grand Slam nu va face parte din echipa României pentru Billie Jean King Cup din cauza problemelor medicale,

După ce a început colaborarea cu noul său antrenor, fostul lider mondial a anunțat că va participa la turneul de la Rouen, din Franța.

Imaginile momentului cu Simona Halep

Simona Halep se antrenează din greu pentru a reveni la forma care a consacrat-o. Românca ar fi trebuit să facă parte din echipa națională pentru Billie Jean King Cup, în vederea meciului cu Ucraina, care se joacă în perioada 12-13 aprilie. FRT a anunțat apoi că fostul lider mondial s-a retras din cauza unei accidentări la umăr.

De altfel, aceasta a acuzat probleme și în meciul disputat în primul tur la Miami.

Simona Halep face însă antrenamente pe terenul de la Stejarii Country Club, acolo unde a fost filmată de un antrenor al clubului. Din imagini, pare că fostul lider mondial se simte mult mai bine.

„Trebuie să mă apuc de muncă. Mi-a plăcut mult să revin pe teren, a fost o bucurie enormă. Îmi era dor să intru pe teren, de tot ce însemna tenisul, am zâmbit pentru că aveam şi familia acolo şi prietenii apropiaţi. 

Şi cu colegele din circuit a fost o revedere plăcută. A fost un sentiment plăcut, le mulţumesc lor şi familiei că au fost alături de mine. 

În mine ca persoană mă simt mai încrezătoare, dar ca jucătoare de tenis va fi greu să ajung unde îmi doresc. Nu mai simt presiunea, nu ştiu cât voi mai juca, dar voi juca de plăcere. Mi-aş dori mult să pot să mă calific, dar am înțeles că sunt şanse minime. La Paris, să joc la Jocurile Olimpice, ar fi minunat. Dar nu am clasament, trebuie să fiu în primele 60-70″, a declarat Halep după turneul de la Miami.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed