Simona Halep face mișcarea momentului! Cum se pregătește românca pentru următorul turneu. Noul antrenor și-a intrat în rol

Simona Halep va începe antrenamentele pentru următorul turneu la care participă alături de noul său antrenor. Carlos Martinez a ajuns în cursul zilei de duminică în România.

Fostul lider mondial a revenit în tenis după o pauza de aproape un an și jumătate. A jucat primul meci la Miami, iar acum începe antrenamentele pentru competițiile pe suprafața sa favorită, zgura.

Simona Halep începe antrenamentele cu Carlos Martinez

Simona Halep a anunțat după ce a jucat la Miami Open că a decis să colaboreze cu antrenorul Carlos Martinez recomandat de Darren Cahill. Potrivit fanatik.ro, ibericul a ajuns la București în cursul zilei de duminică. Pentru românca urmează acum o perioadă de acomodare cu noul antrenor. Pregătirea o va face la “Stejarii Country Club”.

”Vorbim despre o persoană care n-a concurat mai bine de un an și jumătate. Nu va fi un proces rapid, dar prefer să rămân cu aspectele pozitive. În primul rând, are o ambiție care mișcă munții. Acum este momentul să ne întâlnim și să începem să lucrăm la toate, atât la tenis, cât și la partea fizică.

Vor fi trei săptămâni cu multă pregătire pentru a ajunge bine la sezonul de zgură, fără să uităm de prevenție, pentru a nu se accidenta”, a declarat Martinez pentru puntodebreak.com.

Halep va juca la Rouen

Românca a decis ca următorul turneu la care va participa este Rouen. Organizatorii i-au acordat un wild-card. Competiția pe zgură începe pe 15 aprilie și se joacă indoor, în Kindarena Sports Complex.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed