Imagini virale cu fata lui Mircea Rednic! Tânăra de 33 de ani arată cu o adolescentă. Relaţie specială cu Sorana Cîrstea / Foto

Imagini virale cu fata lui Mircea Rednic! Tânăra de 33 de ani arată cu o adolescentă. Relaţie specială cu Sorana Cîrstea. Fiica antrenorului este extrem de activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini provocatoare.

Fata lui Mircea Rednic arată demenţial la 33 de ani. Tânăra este impresară de fotbalişti. Îi face concurenţă Anamariei Prodan.

Imagini virale cu fata lui Mircea Rednic!

De asemenea, fata lui Mircea Rednic este o prezenţă constantă pe reţelele de socializare. Pozează în ipostaze de infarct pe Instagram. Rednic mai are o fiica, Raisa, dar aceasta nu este persoană publică.

Luana a făcut senzaţie şi la ultima sa apariţie publică. Blonda cu corp de adolescentă este prietenă foarte bună cu Sorana Cîrstea, cea despre care se spune că ar fi iubita fiului cel mare al lui Ion Ţiriac. În ziua în care Sorana Cîrstea a împlinit 34 de ani, Luana Rednic i-a fost alături. Cele două au postat o imagine superbă pe reţelele de socializare.

 

Nu de puţine ori, Luana şi-a ajutat propriul tată. Fiind agent de jucători, tânăra i-a adus la echipele pe care le-a antrenat mai mulţi jucători.

S-a vorbit şi despre relaţiile pe care Luana le-ar fi avut cu fotbalişti. Gicu Grozav ar fi fost una dintre cuceririle din trecut ale mezinei antrenorului.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed