Mircea Rednic face scandal! Atac devastator al antrenorului de la UTA. I-a făcut praf pe oamenii lui Răzvan Burleanu

Mircea Rednic face scandal înaintea meciului in etapa a 4-a a play-out-ului, de vineri. Tehnicianul de la UTA i-a făcut praf pe oamenii lui Răzvan Burleanu după suspendarea primită.

UTA va juca vineri, de la ora 17:30, cu sibienii lui Marius Măldărășanu, iar echipa antrenată de Mircea Rednic nu va avea voie cu spectatori din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo.

Mircea Rednic face scandal!

La conferința de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, Mircea Rednic a avut un discurs tăios la adresa Comisiei de Recurs, după suspendarea pe care au dictat-o, 4 meciuri fără spectatori, pe teren propriu.

Totuși, echipa va avea spectatori, copiii până în 14 ani sunt permiși în tribune.

”Aveam antrenament la ora la care s-a întrunit Comisia, dar eram cinci inși care aveam telefoanele în mână. Mă gândeam așa, la o surpriză de ziua mea, era chiar frumos, dar nu ai cu cine discuta. Rușinică! Nu ai cum să fim așa obtuzi, băi, frate, chiar și așa sub toate regulile.

Nu poți să dai două pedepse, ambele mari. Nu noi am fost echipa care am organizat, nu poți să ai aceeași pedeapsă cu echipa care e gazdă. Nu, nu se poate, asta văd eu acum. Dumnezeu știe că nu mă pricep la regulamente, dacă judecăm ce s-a întâmplat…

Nu a murit nimeni, au fost două petarde care au zburat și au ars un petec de gazon, au ieșit și ăia de la rugby cu scandal, că le-am ars terenul. Sunt pedepsite două echipe de tradiție, două echipe cu suporteri.

Mă întreb de ce mai avem jandarmi dacă ei nu și-au făcut treaba? Nu i-am văzut pe cei care au greșit, care nu se comportă cum ar trebui să se comporte un suporter adevărat că plătesc. Ci plătim noi”.

”Aradul trăiește prin fotbal”

”Din punctul ăsta de vedere, nu decidem spre binele fotbalului, pentru că toată lumea face eforturi. S-a făcut stadionul ăsta în atâta timp, din fondurile orașului și acum arădenii nu au posibilitatea să vină la meciuri.

Iar echipa joacă fără ei, se știe cât de importanți sunt pentru noi fanii, din ultimele 13 meciuri acasă am pierdut unul singur. Apoi, pierdem bani, aia e clar și după aia te mai întrebi ‘Dom’le, de ce o echipă nu are posibilitatea să plătească și trebuie să intre în insolvență?’

Nu mai poți să vorbești de performanță sau de cupe europene. Trebuie să ne gândim și la ei, și să ne punem și în pielea conducătorilor noștri, a clubului. Avem toți de pierdut. Aradul trăiește prin fotbal, e una dintre plăcerile acestui oraș. De ce să fim așa?

Ok, s-a greșit, s-a dat o amendă mare, eu cred că era suficientă o etapă. Noi nu și nu. Sunt probleme cu banii, Dinamo de exemplu a supraviețuit datorită suporterilor. Acum nu le dai posibilitatea să vină la teren.

Sau gândiți-vă la cei care au abonamente, ce fac, stau la televizor? Cei care au abonamente, ce reacție vor avea? Și ei trebuie să aibă o reacție, sunt banii lor, până acum am jucat în deplasări, nu știu pe unde. Nu au putut să participe, la Sibiu, la Cluj sau la Oradea. Sunt dezamăgit, trist că nu există înțelegere”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed