Mircea Rednic face anunțul serii! Ce a spus după victoria cu FC Botoșani: ‘Scopul scuză mijloacele’ + Obiectivul celor de la UTA pe final de sezon

Mircea Rednic a avut un mesaj categoric după meciul de la Arad. Vrea să câștige toate meciurile rămase pentru a nu avea nicio problemă la finalul campionatului.

UTA a învins-o pe Botoșani, scor 1-0, în etapa a 3-a din play-out-ul Superligii, și a trimis-o mai aproape de Liga a 2-a. Singurul gol a fost marcat de Ibrahima Conte, în minutul 37.

Mircea Rednic, mesaj pentru elevii săi

Mircea Rednic a ținut să le mulțumească celor 5.000 de copii care i-au susținut pe arădeni din tribune. Antrenorul este mulțumit pentru că echipa sa este pe primul loc în play-out, dar și-a avertizat elevii. Fiecare punct este imporant.

„Mai avem 6 meciuri. Sunt trei puncte importante. Atmosfera incredibilă. 5000 de copii, au strigat, au încurajat. 

Am avut o repriză bună, am avut și câteva ocazii. Uneori știți cum e, scopul scuză mijloacele. Mă bucură că jucătorii au înțeles mesajul meu, că e un moment delicat să nu ai suporteri. Trebuie să ne bucurăm că suntem pe pimul loc în play-out. Ne gândim să luăm punctele pe care le avem în joc. 

Mâine au liber. Au făcut efort mare. Am fi putut să mai marcăm. Ne doream aceste trei puncte. De duminică pregătim meciul cu Sibiul. 

Sper ca decizia care se va lua va fi pentu fotbal. Acum au fost 5.000 de copii. Mai adăugăm 5.000 de fete si femei frumoase. 

Avem trei meciuri fără înfrângere. Mulțumit nu pot să fiu. Nu vreau să stăm cu emoții. Mai ales în situația mea. Dar trei puncte câștigate, e bine. Ne-am îndepărtat de locurile de baraj. Dacă câștigăm și meciul cu  Sibiu din etapa următoare e bine”, a declarat Mircea Rednic, după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed