Imagini virale cu Andrea Compagno şi iubita italianului! Vacanţa de vis în care au fost cei doi. Helenia a dat toate amănuntele / Foto

Imagini virale cu Andrea Compagno şi iubita italianului! Vacanţa de vis în care au fost cei doi. Helenia a dat toate amănuntele. A povestit, cu lux de amănunte, cel mai frumos loc pe care l-au vizitat cei doi.

Atacantul vicecampioanei a plecat în Orientul Mijlociu! Iubita lui Andrea Compagno a spus totul. Destinația de vis în care a petrecut italianul.

Imagini virale cu Andrea Compagno şi iubita sa!

Andrea Compagno se află într-o relație cu Helenia Sole, tânăra în vârstă de 27 de ani din Catania, Italia.

Andrea Compagno se bucură de demersul fantastic al vicecampioanei, iar șederea în România s-a dovedit a fi o experiență interesantă pentru el și iubita sa.

Deși plănuiesc să descopere și locurile incredibile pe care le ascunde România, cei doi optează, din când în când, și pentru vacanțe de top, în străinătate.

Ultima lor escapadă de la realitate a fost vacanța din Oman, Orientul Mijlociu. Helenia Sole a oferit detalii în exclusivitate pentru sportbull.ro, despre zilele de vis petrecute în sud-vestul Asiei.

„Cel mai mult ne-a plăcut vacanța din Oman, Orientul Mijlociu. Am fost acolo în perioada sărbătorilor de iarnă. Când aici a fost frig, noi ne-am simțit bine sub soare, gustând băuturi din nuci de cocos gigantice. Chiar un vis. Totul a fost la superlativ. Am avut experiențe pe care nu le vom uita!”, a susținut Helenia.

Cei doi s-au mutat în România în vara anului 2020, când Compagno se afla sub contract cu FCU Craiova. Cuplul italian locuiește acum în București, în urma transferului atacantului în vestiarul vicecampioanei, în vara anului 2022.

Tânăra italiancă a vorbit și despre relația pe care o are cu familia jucătorului lui Elias Charalambous. Cei doi sunt împreună de șapte ani, plănuind în viitorul apropiat, viața de familie.

„Am o relație splendidă cu familia lui Andrea. Sunt niște oameni minunați. Când dispun de timp, vin să ne viziteze și îi întâmpin cu drag. Mereu când a fost nevoie să schimbăm orașele, am primit ajutor din partea lor.”, a mai spus Helenia Sole.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed