Cum a cucerit-o Andrea Compagno pe iubita sa. Dezvăluiri fabuloase despre atacantul de la FCSB. Helenia a dat cărţile pe faţă / Foto

Cum a cucerit-o Andrea Compagno pe iubita sa. Dezvăluiri fabuloase despre atacantul de la FCSB. Helenia a dat cărţile pe faţă şi a vorbit în exclusivitate pentru Sportbull.ro.

Andrea Compagno, protagonistul unei povești de dragoste fabuloase! S-a aflat cum a cucerit-o pe iubita sa. Când bat clopotele de nuntă pentru vârful italian.

Andrea Compagno, romantic incurabil!

Andrea Compagno, vârful italian al vicecampioanei, a fost transferat vara trecută de la FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. 

Atacantul tocmai a uimit în derby-ul cu rivalii de la CSU Craiova. A revenit printre titulari la FCSB şi asta s-a văzut. Chiar dacă nu a marcat, a avut o evoluţie foarte bună.

Vârful din Italia este susținut la fiecare meci, din tribune, de către Helenia Sole, iubita sa de aproape șapte ani. Cei doi au o poveste de dragoste parcă extrasă dintr-o telenovelă, frumoasa italiancă fiind nevoită să renunțe la tot pentru a-i fi alături fotbalistului, în cariera sa din jurul lumii.

„Am fost dansatoare într-un grup hip-hop timp de 10 ani, iar în acel moment când ne-am cunoscut, mă aflam la un eveniment într-un sat turistic unde el venise în vacanță cu familia sa.

Aspectul și zâmbetul lui m-au cucerit. După trei sau patru ieșiri am devenit un cuplu. Jumătate de an ne-am văzut doar câteva zile pe lună, pentru că el juca în nordul Italiei, iar eu lucram în partea opusă. Nu am putut să renunț la ceea ce însemna viața mea din prima. Abia după 6 luni mi-am părăsit familia, meseria, cea mai mare pasiune a mea – dansul și l-am urmat.”, a spus Helenia, în exclusivitate pentru Sportbull.ro.

Impunător în teren, timid în relație!

Helenia Sole a mărturisit că Andrea Compagno a fost timid în privința relaţiei cu tânăra italiancă. Atacantul a fost rezervat în primă instanță, deși ea își dorea să facă un pas spre ceea ce urma să fie cea mai frumoasă poveste de dragoste.

Compagno nu și-ar fi asumat riscul unui refuz categoric din partea tinerei dansatoare.

„Am știut imediat că este fotbalist, nu de la el, ci de la colegii mei. Era cunoscut de oameni în Italia. Ne-a luat ceva până când am început să vorbim. Ne-am plăcut atât de mult de la început și ne era prea jenă să facem pași unul spre celălalt”, a continuat povesteam iubita lui Compagno.

Helenia Sole este nerăbdătoare să înceapă viața de familie alături de vârful vicecampioanei. Cei doi plănuiesc viitorul împreună, gândindu-se deja la extra-membrii în căminul lor, în viitorul apropiat.

„Aștept cu nerăbdare cerea în căsătorie. Sper să sosească curând alături de copiii pe care visăm să-i avem împreună!”, a încheiat, Helenia Sole.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed