Scandal uriaş la Dinamo! Dezvăluirile care vor rupe vestiarul lui Zeljko Kopic. O fostă glorie a detonat bomba momentului

Scandal uriaş la Dinamo! O fostă glorie a făcut dezvăluiri care vor rupe vestiarul lui Zeljko Kopic. Salarii extraordinar de mari pentru situația critică în care echipa din Ștefan cel Mare se află.

Situația financiară este una precară la Dinamo, totuși, clubul din Ștefan cel Mare oferă un salariu extrem de mare fotbalistul care a evoluat pentru FC Barcelona.

Scandal uriaş la Dinamo!

Ionel Dănciulescu a dezvăluit că știe, din surse foarte sigure, că Edgar Ie, jucătorul transferat la club în luna februarie a anului curent, încasează un salariu colosal, peste 24 de mii de euro.

Jucătorul a prins doar 5 meciuri în tricoul câinilor, după care s-a accidentat și nu a mai jucat.

„În iarnă s-au făcut investiții extraordinar de mari. Dă-mi voie să spun, pentru că eu cunosc lucrul acesta. Edgar Ie este un jucător care are peste 24.000 de euro la Dinamo. Asta o spun din sursă sigură: 18.000 îi are pe contract și restul din Red&White (n.r. acționarul majoritar).

Sunt și alți jucători plătiți cu sume importante. Sunt și alții cu 12-15.000 + bonusuri de performanță, era un buget de play-off, sunt niște bani, n-ar fi trebuit să avem emoțiile pe care le-am avut pe acest final de sezon”, a explicat Dănciulescu, la Radio Dinamo 1948.

Edgar Ie a mai jucat la echipe precum Başakşehir, Trabzonspor, Nantes, Lille, Feyenoord, și FC Barcelona, cu care a câștigat Cupa Spaniei în 2015.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed