Imagini fabuloase. Cum arată apartamentul în care va locui Leo Messi în SUA. A plătit o avere

Leo Messi a decis să accepte oferta celor de la Inter Miami și se va muta în SUA.

În perioada în care a locuit la Paris s-a plâns că a fost nevoit să locuiască cu familia într-un hotel. Acum lucrurile s-au schimbat radical.

Cum arată apartamentul în care va locui Leo Messi în SUA

Leo Messi se va muta cât de curând la Miami după ce a acceptat oferta echipei patronată de David Beckham.

Argentinianul și familia sa sunt obișnuiți deja cu viața în Miami. Au petrecut mai multe vacanțe aici, ba mai mult, Messi a cumpărat și un apartament fabulos. În anul 2019, campionul mondial a plătit pentru locuință nu mai puțin de 8 milioane de euro.

Apartamentul de lux din clădirea Porsche Design Tower este la 25 de minute de stadionul unde joacă noua sa echipă, Inter Miami. Messi, soția sa și copiii vor avea la dispoziție patru dormitoare, patru băi, dar și o terasă de peste 2.000 de metri.

De ce a ales Messi să joace în SUA

Deși mulți credeau că argentinianul va juca sezonul următor la Barcelona sau în Arabia Saudită, Messi a decis să accepte oferta lui David Beckham. Salariul va fi în jur de 13 milioane de euro, de trei ori mai mic decât cel primit de la PSG.

„Mi-am dorit foarte mult să revin la Barcelona. Eram foarte încântat de idee, dar, după ce am trăit în 2021, nu am vrut să fiu pus din nou în aceeași situație. Să aștept să văd ce se va întâmpla și până la urmă să plec, iar viitorul să nu fie în mâna mea, ci în mâna altora. Așa că am luat decizia că voi merge la Miami. Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa.

Să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult la familia mea. Adevărul este că nu s-a pus problema banilor niciodată. Nici măcar nu am vorbit despre bani. Dacă ar fi fost vorba despre bani, plecam în Arabia Saudită sau în altă parte”, spunea Messi în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed