Imagini fabuloase cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis de masă! Bernadette Szocs face senzaţie. Ce a spus după o nouă performanţă fabuloasă / Foto

Imagini fabuloase cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis de masă! Bernadette Szocs face senzaţie. S-a aflat ce a spus după o nouă performanţă fabuloasă. Cea mai frumoasă, dar şi valoroasă jucătoare din România a uimit din nou.

Bernadette Szocs a dominat Campionatele Naționale de tenis de masa. A cucerit primul loc la toate cele 3 categorii: simplu, dublu feminin şi dublu mixt.

Imagini fabuloase cu cea mai frumoasă jucătoare de tenis de masă!

Bernadette Szocs a plecat acasă cu trei trofee. La final, şi-a făcut poze cu căţelul şi trofeele. „Am muncit mai mult ca niciodată în ultima perioadă pentru că mi-am dorit foarte mult să pot câștiga din nou, la fel ca anul trecut, cele 3 medalii de aur la naționale. Motivație există an de an și mi-am setat ca obiectiv să cuceresc toate trofeele la naționale până mă voi lăsa.

Munca nu te minte niciodată și nu aș fi putut să accept să nu câștig toate medaliile. Sunt foarte muncitoare, serioasă și disciplinată, antrenorul meu mă ajută mult și are încredere în
mine”, a spus Berni.

Sportiva noastră a sărbătorit cucerirea medaliilor cu patrupedul pe care-l iubește enorm. Este un Pomeranian pe care l-a pus în Cupa obținută pentru primul loc.

„De când l-am primit cadou mi-am propus ca în ziua finalelor să-l iau la sală, să-l pun în cupă, după ce câștig și să-i face poze. Este ca o superstiție, dar și talisman norocos. Sper să trăiască 16 ani și eu an de an să fac poza cu el în cupa de campioana”, a mai spus campioana noastră.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed