3 din 3 pentru Bernadette Szocs! A sărbătorit aurul într-un mod inedit

Bernadette Szocs a dominat Campionatele Naționale de tenis de masa, cucerind primul loc la toate cele 3 categorii: simplu, dublu feminin, alături de Eliza Samara, colega de la CSA Steaua și de la echipa națională, și dublu mixt, împreuna cu Ovidiu Ionescu, devenit campion național si la simplu.

La finalul celor 2 zile obositoare de concurs, după peste 10 meciuri jucate, cea mai sexy dintre jucătoarele de tenis de masă din România a plecat acasă cu trei trofee. „Nu pot spune că este unul mai important decât altul. Mi-am pus în cap ca până în momentul în care mă voi lăsa să câștig la naționale toate medaliile”, mărturisește Bernadette Szocs.

Ca și anul trecut, Berni a sărbătorit cucerirea medaliilor cu patrupedul pe care-l iubește enorm, un pomeranian pe care l-a pus în Cupa obținută pentru primul loc. „Sper să trăiască 16 ani și eu an de an să fac poza cu el în cupa de campioana”, spune campioana națională la tenis de masă.

Ovidiu Ionescu, dublu campion național, vede medaliile de aur câștigate ca un boost de moral. „Nu am avut o perioadă foarte bună în ultimele luni, așa că mă bucur enorm pentru ce am realizat, în special pentru aurul de la simplu”, recunoaște Ovidiu Ionescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed