Imagini fabuloase. Cristiano Ronaldo a avut pate de o surpriză uriașă la Teheran. Cum l-au întâmpinat fanii / Video

Iranienii l-au întâmpinat, luni, cu fast starul portughez al echipei saudite Al Nassr, Cristiano Ronaldo, sosit la Teheran pentru meciul cu formaţia locală Persepolis Teheran.

Cristiano Ronaldo şi coechipierii săi au fost întâmpinaţi cu urale de bucurie de zeci de fani iranieni, în timp ce plecau cu autocarul de la aeroportul Imam Khomeini. „CR7” a primit un covor persan din partea preşedintelui clubului Persepolis.

Pe podurile principalelor drumuri care traversează imensa capitală iraniană, care nu este obişnuită să primească personalităţi internaţionale din cauza izolării diplomatice a ţării, au fost afişate bannere mari cu „Bine aţi venit” şi cu portretele vedetelor de la Al-Nassr.

Niciun suporter nu va putea asista la meci

Din păcate, niciun suporter nu va putea asista la meciul de marţi de pe stadionul Azadi, cel mai mare din ţară, cu 90.000 de locuri.

Acest lucru este cauzat de o sancţiune impusă de Confederaţia Asiatică de Fotbal (AFC) în urma publicării unei postări controversate pe pagina de Instagram a lui Persepolis în 2021. Meciul, disputat cu porţile închise, va fi totuşi transmis la televiziune (21:30 ora locală, 18:00 GMT), scrie news.ro.

Până la startul partidei, jucătorii de la Al-Nassr vor fi plasaţi sub paza unei „unităţi de elită” a forţelor de ordine, specializată în deplasări prezidenţiale, potrivit site-ului sportiv Varzesh 3. Aceştia au fost însărcinaţi să „împiedice orice contact între fanii şi jucătorii” echipei saudite, a adăugat site-ul.

Din punct de vedere sportiv, miza este de a începe cu dreptul Liga Campionilor Asiei, unde cluburile saudite sunt acum favorite după ce şi-au întărit semnificativ loturile în vară.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed