Cristiano Ronaldo ar putea să o îngroape pe Juventus. Ce a făcut portughezul

Cristiano Ronaldo ar putea să o îngroape pe Juventus. Portughezul a cerut restanţele salariale de 19,9 milioane de euro.

Ronaldo a decis să ia măsuri legale împotriva fostului său club, Juventus Torino, pentru a recupera 19,9 milioane de euro îngheţaţi în timpul pandemiei de Covid-19, a anunţat sâmbătă cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Aceasta este suma pe care atacantul acceptase să o amâne pentru a nu pune în dificultate clubul piemontez.

În perioada 9 martie – 22 iunie 2020, din cauza impunerii regulilor de izolare şi carantină, lumea fotbalului a intrat într-un impas care a făcut ca multe cluburi să solicite amânarea plăţii unor drepturi salariale pentru a putea rămâne pe linia de plutire.

Potrivit Gazzettei dello Sport, Juventus a cerut de două ori jucătorilor să accepte îngheţări salariale. Mai întâi în anul 2020, apoi în 2021.

La doi ani de la plecarea lui de la Juventus, Cristiano Ronaldo nu şi-ar fi recuperat încă această sumă şi ar fi pe punctul de a lua măsuri legale împotriva Bătrânei Doamne, scrie news.ro.

Argentinianul Paulo Dybala (legitimat la Juventus între 2015 şi 2022), aflat în aceeaşi situaţie, a ajuns la o înţelegere cu clubul italian pentru a recupera restanţe salariale în valoare de aproape trei milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed