Imagini de senzație cu fostul soț al Simonei Halep. Cu cine a fost înlocuită sportiva. Lui Toni Iuruc îi merge perfect după divorț

Au apărut imagini de senzație cu fostul soț al Simonei Halep. Lui Toni Iuruc se pare că îi merge foarte bine după divorțul de jucătoarea de tenis. Omul de afaceri a fost surprins la un restaurant din București alături de două femei.

Simona Halep (31 de ani) și Toni Iuruc (43 de ani) au divorțat cu câteva zile înainte de a împlini un an de căsătorie. Cei doi ar fi trebuit să se cunune religios în noiembrie 2022. La doar o zi după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Halep, cei doi au semnat actele de divorț la un cabinet de avocatură din centrul capitalei.

Toni Iuruc, apariție la un restaurant din București

Iuruc a fost însoțit la masă de două doamne. Restaurantul unde a fost surprins fostul soț al Simonei Halep este Fish House, un local destul de frecventat de Iuruc, conform Cancan.

Sursa: Cancan

După divorț, Simona Halep a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind suspendată în urma unui control anti-doping efectuat la US Open. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros luptă de atunci să-și dovedească nevinovăția. Fostul său soț a declarat că aceasta este nevinovată și speră să treacă peste această perioadă.

„Oamenii au o strategie de apărare de top, nu vreau să zic ceva care ar putea să înrăutățească situația… Un gând bun, normal, ca orice om, ca orice român, dar doar atât. Are o echipă de avocați.

De la un anumit nivel încolo, ea este singura care poate să răspundă. Nu ne jucăm, sunt chestii serioase. Noi, ce-am avut de zis am zis. De la început am susținut-o cu toată dragostea, dar de acum încolo treaba e mult mai serioasă.

Trebuie ca doar ea și cu echipa de avocați, conform strategiilor, să comunice. Restul, de pe lângă, ar trebui să-i lăsăm pe ei în pace, să-și facă treaba”, a spus Toni Iuruc, fostul soț al Simonei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed